Werken bij

De Plus van extra aandacht

Werken bij MondzorgPlus? MondzorgPlus is een ambulante mondzorgverlener bij zorginstellingen door heel Nederland. Vanuit het servicecenter in Raamsdonksveer worden de mondzorgteams gefaciliteerd, zodat alle aandacht van onze tandheelkundige medewerkers gericht kan zijn op onze cliënten. De cultuur binnen MondzorgPlus kenmerkt zich door oog voor de mens en een ontzorgende, pragmatische aanpak.

 

MondzorgPlus groeit!

Daarom zijn we continu op zoek naar gepassioneerde mensen, die kundig zijn en affiniteit hebben met kwetsbare cliënten. Met name nodigen wij tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten van harte uit om kennis te maken met MondzorgPlus.

Als behandelaar bij MondzorgPlus heb je meer tijd voor de patiënt. Zo kun je met alle aandacht en rust de cliënt behandelen. Care is daarbij soms belangrijker dan cure, we proberen de belasting voor de cliënt zoveel mogelijk te beperken.

Je staat in nauw contact met de artsen en het team in de zorginstelling. En levert zo een dankbare bijdrage aan het welzijn van de cliënt.

De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Hoewel onze tandheelkundige medewerkers niet frequent op het hoofdkantoor komen, is de onderlinge verstandhouding uitstekend. Jaarlijks organiseren we diverse meetings, waarbij aandacht is voor zowel vakinhoudelijke zaken als onderling contact.

Ben jij de juiste persoon om het team van MondzorgPlus te versterken? Klik op onderstaande functieprofielen voor meer informatie en het sollicitatieformulier. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Kristel van Velthoven, HR partner via telefoonnummer 088 – 936 63 00.

 

Werken bij MondzorgPlus? Bekijk hier de functieprofielen:

Open sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.