Vacature: Maatschappelijk betrokken tandarts

Ben jij een tandarts die graag een maatschappelijke bijdrage levert?

Dan hebben wij de uitdaging voor jou! MondzorgPlus levert mondzorg aan bijzondere doelgroepen. Zorgafhankelijke mensen die extra aandacht en zorg verdienen en daarmee een andere aanpak. Dat maakt het tandheelkundige vak bij MondzorgPlus maatschappelijk relevant en voelt het als dankbaar werk.

Aandacht & empathie
Doordat zorgafhankelijke mensen een andere aanpak behoeven, is tijd geen issue. Er is geen race tegen de ‘behandel klok’, maar vooral tijd en ruimte om goede en gepaste mondzorg te kunnen leveren. Het is een uitdaging om deze uiteenlopende doelgroepen de juiste zorg te verlenen. Geduld, flexibiliteit en met name oog voor de mens is het belangrijkste uitgangspunt. De zorg die wij leveren is vooral doelmatig.

“Steeds meer kwetsbare mensen hebben nog eigen tanden. Deze mensen zijn altijd zuinig en trots op hun gebit geweest. Het is mijn missie om dit gebit samen met de verzorgenden goed te onderhouden, als men dit zelf niet meer kan. Om de gezondheid op peil te houden, maar vooral ook de waardigheid te behouden.” 

Corné de Bruijn, Tandarts-geriatrie en klinisch directeur MondzorgPlus

Hoe werkt het?
Als tandarts van MondzorgPlus werk je als zelfstandig ondernemer namens MondzorgPlus op locatie. Dat kan zijn in een verpleeghuis, verzorgingshuis of instelling voor cliënten met een – verstandelijke – beperking.

MondzorgPlus werkt landelijk. Als tandarts ben je met een mondzorgteam, bestaande uit een (preventie-)assistente en/of mondhygiëniste en soms tandprotheticus, binnen een bepaalde regio bij een aantal woonzorgcentra werkzaam. Vanuit het servicecenter in Raamsdonksveer worden de agenda’s, de materialen/instrumenten en overige benodigdheden netjes afgeleverd op de locaties. Daardoor hoef je verder niets te regelen en word je volledig ontzorgd.

Enthousiast?
Ben jij een BIG geregistreerde tandarts en wil jij graag een relevante bijdrage leveren binnen jouw vakgebied? Of wil je eerst meer informatie? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op om hier verder over te praten. We kijken er naar uit om je te leren kennen.

Ik wil graag meer weten over de tandarts vacature

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.