Acquisitie manager

Functieprofiel Teamlead Sterilisatie, logistiek & materialen

Relevant werk doen met een competitief karakter? Wij hebben een maatschappelijk belangrijke job met een flinke uitdaging voor jou. MondzorgPlus brengt tandheelkundige zorg bij zorgafhankelijke mensen op locatie in zorginstellingen, omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezonde mond. 

Het zorg landschap is divers en heeft te maken met stevige uitdagingen. Te weinig zorgpersoneel, met name in zorginstellingen, toch moet alle zorg wel doorgaan. Tijd voor mondzorg is daardoor uitdagend, maar van essentieel belang voor bewoners van zorginstellingen. Hoe helpen we zorginstellingen om deze mondzorg goed in te bedden en mondzorg toegankelijk te maken voor álle kwetsbare doelgroepen? Dat wordt jouw opdracht!

Als kameleon beweeg jij je in deze markt, aanpassend aan de omgeving en inlevend in onze toekomstige klanten. Niets leukers dan feilloos aanvoelen waar de pijn zit, die jij weg kunt nemen. Netwerken en nieuwe relaties aanknopen zit in jouw bloed.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een acquisitie manager met voldoende affiniteit met de zorgmarkt. Het liefst woonachtig in het midden van het land, gezien de landelijke spreiding van onze klanten.

Als belangrijke schakel binnen onze organisatie en voelspriet buiten onze organisatie zie je het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van de toekomstige expansie van het aantal zorginstellingen. Jouw talent voor het actief zoeken, vinden en verbinden van nieuwe zorginstellingen is het recept voor het realiseren van onze visie: “kwalitatieve mondzorg voor alle zorgafhankelijke mensen realiseren.” Je werkt intern nauw samen met het relatiebeheerteam en directie.

De segmenten die MondzorgPlus bedient zijn de woon(zorg)centra voor kwetsbare ouderen en mensen met (verstandelijke) beperking. Vanuit deze verantwoordelijkheid behoort, naast het contracteren van nieuwe zorginstellingen, ook initiëring van marketing acties tot jouw takenpakket. De marketing activiteiten zijn gericht op het generen van leads en zichtbaarheid in de markt en ondersteunen dus jouw werkzaamheden. Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor het gehele lead management proces tot en met het afsluiten van een contract. Gezamenlijk met de directie ontwikkel je nieuwe markten door onder andere het signaleren van nieuwe behoeften bij (potentiële) klanten. Dat maakt deze functie zo bijzonder: Er is veel ruimte om te ontwikkelen en te sturen binnen een groeiende organisatie!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Jaarlijks een marktbewerkingsplan opstellen en uitvoeren n.a.v. het strategische bedrijfsplan;
 • Realiseren van gestelde doelen ten aanzien van aansluiten nieuwe zorginstellingen;
 • Initiëren en onderhouden van contacten met nieuwe zorginstellingen en hen adviseren bij de invulling van mondzorg;
 • signaleren relevante marktontwikkelingen en bijdragen aan een doorvertaling naar acties om zorginstellingen te informeren.

Functie-eisen

 • Je deinst niet terug voor het behalen van targets. In je eerdere werk (bijvoorbeeld als salesmanager, relatiemanager, artsenbezoeker of business developer) heb je bewezen succesvol te zijn in het werven van klanten. Daarmee draag je bij aan de groei van deze klantenportefeuille over een langere periode;
 • Je ziet en creëert kansen bij potentiële klanten. Je weet een brug te slaan naar nieuwe zorginstellingen. Je hebt een open blik op waar gedeelde doelen en interesses aanknopingspunten kunnen bieden en weet je netwerk gericht te onderhouden en aan te spreken;
 • Je geeft inhoudelijk vorm aan de ontwikkelingen in de markt. Je hebt interesse in en gevoel voor wat er speelt bij zorginstellingen. Je kunt in gesprek met toekomstige klanten en inhoudelijke thema’s vanuit eerste hoofdlijnen verder ontwikkelen, waarbij je put uit je brede maatschappelijke belangstelling en interesse in zorgvraagstukken. Daarbij kijk je vooruit naar hoe de samenwerking kan worden bereikt en begeleid je klanten gedurende de onderzoeksperiode;
 • Je bent zowel strategisch als praktisch sterk. Je bent bedenker van ideeën, strategie en aanvliegroutes, brengt dit vervolgens zelf in de praktijk en krijgt hier energie van. Het past je goed om continu te wisselen van onderwerp, denkniveau en stakeholder. Je bent oplossings- en resultaatgericht. Je hebt affiniteit met marketingcommunicatie. De werkzaamheden vereisen een senior en HBO werk- en denkniveau.

Ons aanbod

 • Een ondernemende en verantwoordelijke rol in een maatschappelijke omgeving, waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen;
 • De kans om elke dag bij te dragen aan relevante zorg en de vooruitgang hiervan;
 • Contact met een groot actief netwerk van zorginstellingen;
 • Onderdeel zijn van een hecht, professioneel en persoonlijk team die successen graag met elkaar viert, elkaar motiveert en ondersteunt;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaardenpakket

De sfeer is open en vriendelijk. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, en er is ook ruimte voor plezier. We zijn een middelgrote organisatie met ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we mondzorg voor kwetsbare mensen zien als maatschappelijke missie. Dat drijft ons! We werken landelijk en daarnaast vanuit ons service kantoor in Brabant.

Voor deze functie bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket, incl. bonusregeling en bedrijfsauto. De contractomvang is 32 uur per week. Wil je fulltime werken? Dat is ook mogelijk. In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst geboden voor de duur van 12 maanden, met de mogelijkheid tot omzetting voor onbepaalde duur bij gebleken geschiktheid.

Heb je een vraag en/of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Kristel van Velthoven, HR partner via 088 – 936 63 00 of stuur een e-mail naar werken@mondzorgplus.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren Teamlead sterilisatie, logistiek & materialen

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.