Je scoort 'matig' in de Quickscan Richtlijn Mondzorg

Op basis van deze score bij de scan kan geconcludeerd worden dat jouw instelling deels voldoet aan de eisen die gesteld worden in de richtlijn Mondverzorging in de langdurige zorg. Er is nog ruimte voor verbetering, wij gaan graag met jou in gesprek om te bespreken op welke onderdelen dit verbeterd kan worden.

Voor een meer uitgebreidere uitleg over de inhoud van de richtlijn en de mate van inspanning voor de kwaliteit van mondzorg, kan je de MondzorgMeter doen of de factsheet richtlijn Mondzorgverzorging downloaden.

De kwaliteit van mondzorg verbeteren?

Benieuwd naar hoe de mondzorg binnen jouw zorginstelling verbeterd kan worden? Neem contact op, zodat wij een vrijblijvend advies kunnen geven. Mail naar relatiebeheer@mondzorgplus.nl of bel 088 9366300 en vraag naar de afdeling relatiebeheer.

Tips voor mondzorg

Mondzorg staat bij ons op nummer één. Daarom bieden wij gratis handige downloads aan die helpen om de mondzorg in jouw instelling te verbeteren!

Kwalitatief hoogwaardige mondzorg binnen de WLZ
Samen kunnen we zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige mondzorg in jouw organisatie: van de implementatie van een mondzorgsysteem tot klinische lessen over dagelijkse mondverzorging voor verzorgenden.
Poetsinstructie voor eigen tanden
Eigen tanden, daar moet je zuinig op zijn! Bij het ouder worden en bij veelvuldig medicijngebruik is het nog belangrijker om extra aandacht aan de verzorging van de mond te besteden.

Adviesaanvraag Quickscan

Benieuwd naar hoe u de mondzorg binnen je zorginstelling kan verbeteren? Neem contact met ons op, wij vertellen wat jouw exacte score is op élk onderdeel en geven een vrijblijvend advies.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct inzicht in de adviezen vanuit de vernieuwde richtlijn

Met de MondzorgMeter ontdek je hoe het met de kwaliteit van mondzorg binnen jouw zorginstelling gesteld is en in hoeverre je voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de richtlijn Mondverzorging.