logo
Bel nu voor een oriënterend gesprek: 088 - 936 63 00 call-to-action

Bedrijfsprofiel

MondZorgPlus biedt professionele, ambulante mondzorg aan mensen die verblijven in een zorginstelling. Dit kunnen (dementerende) ouderen zijn, wonend in een verpleeghuis of cliënten met een verstandelijke of meervoudige beperking, wonend in een woonvoorziening.

Voor zorgafhankelijke mensen is het vaak te belastend om naar een reguliere tandarts te gaan. MondzorgPlus verleent mondzorg aan mensen in de zorginstelling in hun eigen vertrouwde omgeving. Naast het verlenen van mondzorg worden ook de verzorgenden in de zorginstellingen opgeleid om elke dag goede mondzorg te kunnen geven aan de bewoners.

MondzorgPlus bedient zorginstellingen door het gehele land en bestaat momenteel uit circa 120 gedreven medewerkers, waarvan 30 werkzaam in het service center in Raamsdonksveer, ter ondersteuning van alle tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten.

Functieprofiel

Het bieden van doelmatige, kwalitatieve mondzorg met behoud van waardigheid vormt de centrale missie van MondzorgPlus. Dit betekent dat van oudsher veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van onze organisatie, processen en dienstverlening.

De organisatie is de laatste jaren in hoog tempo gegroeid. Dat betekent dat onze dienstverlening en het daaraan verbonden beleid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en opleidingen naar een hoger plan gebracht moet worden en verder geprofessionaliseerd moet worden.

De Medewerker ondersteunt hierbij de Manager tandheelkundige kwaliteit, veiligheid en opleidingen in haar verantwoordelijkheid als het centrale aanspreekpunt op het vlak van de klinische kwaliteit en procesverbetering binnen MondzorgPlus.

Hij/zij draagt bij aan het implementeren van de interne richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van de mondzorgverlening verder te optimaliseren. Deze protocollen zijn specifiek gericht op de cliënten van MondzorgPlus en in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving.

Hij/zij geeft ondersteuning aan de uitvoering van het opleidings- en ontwikkelingsbeleid op het tandheelkundig gebied specifiek van toepassing op de cliënten van MondzorgPlus, hetgeen ook geldt voor het intercollegiale visitatie-beleid.

Taken en verantwoordelijkheden

Vereiste competenties

• MBO+ niveau, richting kwaliteitsmanagement.
• Relevante ervaring in het vakgebied, bij voorkeur op het gebied van (klinische) kwaliteit, veiligheid en opleidingen.
• Pro-actieve en initiatiefrijke instelling, sterk in zelfstandig organiseren en plannen, overzicht bewaken, prioriteiten stellen en samenhang zien, ervoor zorgen dat zaken geregeld worden.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, opererend op alle niveaus binnen en buiten de organisatie.
• Teamspeler, flexibel, integer en betrouwbaar, accuraat en nauwkeurig.
• Beschikt over uitstekende kennis van en ervaring met Windows Office (Word, Excel, Outlook).

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket, bij aanvang voor de omvang van 24 uur per week, met op termijn de mogelijkheid van uitbreiding. In eerste instantie wordt een tijdelijk contract geboden, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Je reactie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Natasja Drewes, Manager tandheelkundige kwaliteit, veiligheid en opleidingen, telefonisch bereikbaar op 088 – 9366300 en per email via: ndrewes@mondzorgplus.nl

Herken je je in het profiel? Stuur dan je sollicitatie en cv aan Theo van den Kieboom, Manager Algemene Bedrijfsvoering: tvandenkieboom@mondzorgplus.nl

Sollicitaties ontvangen we graag uiterlijk 26 juni a.s.

Top