logo
Bel nu voor een oriënterend gesprek: 088 - 936 63 00 call-to-action

Versterkt u het team van MondZorgPlus?

Het MondZorgPlus-team bestaat uit circa 60 deskundige en zeer betrokken mensen. Zij zijn zeer ervaren en service- en mensgericht, gedreven om goede mondzorg structureel in te bedden in de dagelijkse zorg van de zorgafhankelijke mens. Onze tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandprothetici werken in teams op vaste locaties in zorginstellingen. Zij worden vanuit ons hoofdkantoor ondersteund.

Vanwege de toenemende vraag naar onze dienstverlening groeit MondZorgPlus snel. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en kundige tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandprothetici die affiniteit hebben met de zorgafhankelijke (oudere) medemens, om samen te werken aan structureel goede mondzorg voor (kwetsbare) ouderen.

De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Hoewel onze medewerkers niet frequent op het hoofdkantoor komen, is de onderlinge verstandhouding uitstekend. Jaarlijks organiseren we diverse meetings, waarbij aandacht is voor zowel vakinhoudelijke zaken als onderling contact.

Bent u de juiste persoon om het team van MondZorgPlus te versterken? Mail uw curriculum vitae en motivatie aan Theo van den Kieboom, manager algemene bedrijfsvoering: tvandenkieboom@mondzorgplus.nl. Voor vragen kunt u hem bereiken op telefoonnummer 088 – 936 63 00.

Bekijk hier de functieprofielen:

Top