logo
Bel nu voor een oriënterend gesprek: 088 - 936 63 00 call-to-action

Wonen en Zorg Purmerend onder indruk van MondZorgPlus

Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) beheert drie woonzorglocaties en biedt thuiszorg in Purmerend en omgeving. Ook biedt SWZP allerlei welzijnsdiensten, waaronder dagverzorging en buurtrestaurants.

Samenwerking met MondZorgPlus: sinds 2015

Gudy Schermerhorn, kwaliteitsfunctionaris Stichting Wonen en Zorg Purmerend:
‘Het gemak waarmee MondZorgPlus met onze bewoners omgaat, maakt diepe indruk’

‘De samenwerking met MondZorgPlus ging goed en snel van start. MondZorgPlus zorgde voor een heldere voorbereiding, met zeer bruikbare informatiematerialen, registratielijsten, etc. Alle bewoners zijn bij het eerste bezoek gezien door de tandarts en assistente. Ze werden met geduld benaderd en gerustgesteld en konden hun gebit laten onderzoeken op een tijdstip dat hen het beste uitkwam. Het gemak waarmee MondZorgPlus met onze bewoners omgaat, maakt diepe indruk op medewerkers én mantelzorgers.

Onze cliënten waarderen de controle zeer. Eén van onze bewoonsters kampte al langer met mondproblemen. Het probleem kon direct verholpen worden. Dat heeft diepe indruk gemaakt op deze bewoonster en haar omgeving.

Ook de medewerkers zijn erg enthousiast over de ondersteuning van MondZorgPlus. De geboden adviezen zijn praktijkgericht en direct toe te passen. Dat is heel waardevol; medewerkers voelen zich daarmee gesteund in hun (on)zekerheden. Het is duidelijk dat de tandarts en de assistente van MondZorgPlus over veel ervaring beschikken in de VVT-sector. Mondzorg heeft al langer onze aandacht, maar het is fijn om bij zaken die lastig blijven een goed advies te ontvangen van een expert. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de vlotte administratieve afhandeling. Dankzij de goede scholing en ondersteuning door MondZorgPlus is gestructureerde mondzorg in korte tijd breed uitgerold binnen Stichting Wonen en Zorg Purmerend.’

Top