Kwaliteit

Veiligheid en tandheelkundige expertise

MondzorgPlus behandelt op locatie vanuit de ervaring en overtuiging dat behandeling van een cliënt in de eigen vertrouwde omgeving het minst stress en prikkels veroorzaakt voor de cliënt. Veilig en hygiënisch werken staat voorop in ons handelen.

Al onze behandelaren zijn BIG geregistreerd en worden naast hun tandheelkundige opleiding op permanente basis bijgeschoold op diverse vlakken, zoals omgaan met angst, verstandelijke beperking of geriatrie. Daarnaast houden onze behandelaren elkaar scherp door middel van intercollegiale visitaties. In ons service center worden alle materialen gesteriliseerd en verpakt voor vervoer naar de zorginstelling.

 

HKZ-certificering bekrachtigt kwalitatieve werkwijze

Kwaliteit binnen de zorg is van groot belang, goede processen en protocollen spelen hierbij een belangrijke rol. MondzorgPlus werkt volgens de Wet Infectie Preventie en heeft deze werkwijze op locaties verder ontwikkeld met uitgebreide protocollen om een veilige werkwijze en kwaliteit te kunnen garanderen.

MondzorgPlus is gecertificeerd voor de HKZ-norm Mondzorg. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Deze certificering bekrachtigd de kwalitatieve werkwijze van MondzorgPlus.

Meer weten over ons? Lees hier meer.

Gerelateerde artikelen

01-06-2021
Communicatie en vertrouwen: de basis voor kwalitatief hoogwaardige mondzorg bij Woonzorggroep Samen
In 2015 schakelde Adviseur Kwaliteit Irene Dekker de hulp van MondzorgPlus in om de mondzorg voor zorgafhankelijke ouderen naar...
17-09-2021
Verbetering mondhygiëne: Pilot mondinventarisatie bij WZGS werpt vruchten af
Hoe kunnen we mondzorg nóg beter en efficiënter organiseren voor woonzorgcentra? Met deze vraag houdt MondzorgPlus zich dagelij...
01-07-2021
Alles wat je moet weten over de materiële controle van mondzorg
Een materiële controle door het zorgkantoor, elke zorginstelling krijgt er vroeg of laat mee te maken. Wat kun je als zorgaanbi...

Op de hoogte blijven?

Wil je regelmatig geïnformeerd worden over wat er speelt op het gebied van mondzorg voor zorgafhankelijke mensen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.
Volg ons ook op