Mondhygiënist

Functieprofiel Mondhygiënist

Als mondhygiënist van MondzorgPlus werk je zelfstandig op locatie: in een verpleeghuis, verzorgingshuis, instelling voor cliënten met een (geestelijke en/of lichamelijke) beperking of bij zelfstandig wonende hulpbehoevende mensen. Je richt je op preventie en mondverzorging, om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Dat doe je door cliënten te behandelen en door zorgmedewerkers zodanig te instrueren en coachen, dat mondhygiëne op de juiste wijze wordt ingebed in de dagelijkse verzorging.

Uiteraard vormen tandheelkundige werkzaamheden de basis van jouw werkzaamheden, maar daarnaast zijn er nog twee belangrijke pijlers: een goede en heldere communicatie (met cliënten, hun familie/naasten, verzorgenden en de back-office van MondzorgPlus) én het zorgvuldig voeren van een administratie.

Ons aanbod

MondzorgPlus is een centraal aangestuurde organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer (N-B) word je gefaciliteerd door onze backoffice medewerkers. Je werkt als mondhygiënist met geavanceerde apparatuur, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Vanuit ons hoofdkantoor word je beleverd met alle benodigde (steriele) materialen.

We bieden je een plezierige werkomgeving, waarin kundigheid, betrokkenheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Het welzijn van onze cliënten – kwetsbare, hulpbehoevende (oudere) mensen – staat in ons handelen voorop. We bieden jou een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden. Het aantal uren per week wordt in overleg vastgesteld.

Functie-eisen

• HBO-niveau
• Afgeronde opleiding Mondzorgkunde of Mondhygiëne
• Minimaal 2 jaar relevante ervaring
• Affiniteit met (kwetsbare) ouderen en/ of cliënten met een (geestelijke en/of lichamelijke) beperking
• Goede communicatieve vaardigheden, hulpvaardig en service- en mensgericht
• Proactief en flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel, geen 9 tot 5 mentaliteit
• Ervaring met Windows officepakket en softwareprogramma’s voor tandheelkunde, zoals bijvoorbeeld Simplex, Excquise
• Accuraat in administratie, ervaring met zelfstandige verslaglegging
• Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• In bezit van rijbewijs en auto

MondzorgPlus

MondzorgPlus is een centraal aangestuurde organisatie. Vanuit ons servicecenter in Raamsdonksveer word je gefaciliteerd door onze back-office medewerkers. Je werkt met
geavanceerde apparatuur, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Vanuit het service center word je dagelijks beleverd met steriele materialen. Je kunt je dan ook volledig richten op de uitoefening van jouw beroep. We bieden je een marktconform tarief en uitstekende voorwaarden, met veel ruimte voor eigen handelen. Het aantal uren per week wordt in overleg vastgesteld.

Heb je een vraag en/of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Kristel van Velthoven via 088 – 936 63 00 of stuur een e-mail naar werken@mondzorgplus.nl

Direct solliciteren Mondhygiënist

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.