Content marketeer

Functieprofiel Content marketeer

Serieuze impact maken in de zorg voor kwetsbare mensen? Wij hebben een maatschappelijk belangrijke job met een flinke uitdaging voor jou. De mondgezondheid heeft een grote invloed op de algehele gezondheid en juist die mondzorg is niet gemakkelijk bij zorgafhankelijke mensen, dus brengt MondzorgPlus de mondzorg op locatie. Er zijn verschillende belanghebbenden bij betrokken en die willen wij bereiken en ondersteunen in hun bijdrage binnen de mondzorg voor deze bijzondere doelgroepen. Dat wordt jouw opdracht!

Als content marketeer moet je van meerdere markten thuis zijn. Zo willen wij het verhaal vertellen over het belang van goede mondzorg en hoe je dat kwalitatief organiseert in zorginstellingen. Bovendien zijn wij continu op zoek naar gepassioneerde tandheelkundige professionals die met de juiste aanpak en veel aandacht zorgen voor waardigheid en een goede mondgezondheid van hun cliënten. Belangrijk is dat zij graag onderdeel willen worden van onze missie, namelijk alle zorgafhankelijke mensen binnen zorginstellingen voorzien van goede mondzorg. Dat vraagt om een sterk werkgeversmerk. Verhalen die uitmonden in een duidelijke contentstrategie en campagne concepten met als doel organisaties en mensen aan ons te verbinden.

In jouw rol als content marketeer ben jij werkzaam op het servicekantoor van MondzorgPlus. Samen met jouw collega’s van Relatiebeheer en HR geef jij invulling aan de verhalen en content waarin we mensen willen meenemen en overtuigen van onze boodschap.

Ons aanbod

 • Voldoening in je werk, werken in een team waar je blij van wordt;
 • Functie voor 24 uur per week in Raamsdonksveer;
 • Veel ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen inbreng;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket met een competitief salaris (gebaseerd op jouw opleiding en ervaring), pensioenregeling, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en incentive bonus;
 • Een platte, informele organisatie die de sfeer zich het beste laat omschrijven als professioneel, mensgericht, nuchter en hardwerkend.

Wat verwachten we van jou

 • Afgeronde HBO opleiding marketing communicatie;
 • Relevante en actuele werkervaring;
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit;
 • Je werkt gestructureerd en behoudt goed overzicht;
 • Je bent in staat relevante en kwalitatieve teksten te schrijven.

Ervaring & persoonlijkheid

Onze organisatie staat erom bekend dat wij veel ruimte en vrijheid geven aan mensen die ownership tonen. Daarom is persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als inhoudelijke vakkennis.

 • Je bent gedreven en ziet elke dag nieuwe kansen, maar weet ook hoe belangrijk afronding van projecten is;
 • Je hebt taalgevoel, je weet om te gaan met merkuitstraling en hebt een kritische blik op communicatie uitingen: van tekst tot design;
 • Je hebt je skills bewezen in je eerdere ervaring als marketing coördinator of content marketeer;
 • Aantoonbare online ervaring (Social kanalen, SEA, SEO, analytics, website);
 • Je hebt affiniteit met en gevoel voor het zorg-domein.

Over MondzorgPlus

Het werkgeluk van onze collega’s staat voorop. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. De mondzorgteams worden volledig ontzorgd door het servicecenter in Raamsdonksveer.
MondzorgPlus biedt jou een plezierige werkomgeving, waarin kundigheid, betrokkenheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Het welzijn van onze cliënten – kwetsbare, hulpbehoevende (oudere) mensen – staat in ons handelen voorop; het is bepalend voor de wijze waarop we ons werk doen. MondzorgPlus is een pionier in de zorgafhankelijke mondzorg. We hebben prettige en langdurige samenwerkingsverbanden met een grote verscheidenheid aan woonzorgcentra door het gehele land en het aantal instellingen blijft groeien. Bij ons ben je van grote waarde en samen met jou werken we aan onze gezamenlijke missie: behoud van waardigheid en gezondheid door het bevorderen van een goede mondgezondheid voor zorgafhankelijke mensen.

Heb je een vraag en/of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Kristel van Velthoven, HR partner via 088 – 936 63 00 of stuur een e-mail naar werken@mondzorgplus.nl

Direct solliciteren Content marketeer

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.