Over TopMondzorg

TopMondzorg is in 2007 ontstaan als een initiatief voor tandartsen, door tandartsen. TopMondzorg is met verschillende labels actief op diverse disciplines in de mondzorg, van reguliere tandheelkunde tot specialistische behandelingen. We werken samen aan de ambitie om de beste complete mondzorg te bieden aan uiteenlopende patiëntgroepen. Allemaal gedreven door kwaliteit, op basis van samenwerking en met veel plezier. We zijn een netwerk met ambitie. We zijn er voor elkaar en delen ons streven naar kwaliteit en een plezierige, veilige en betrokken omgeving voor het team en de patiënt of cliënt.

Cliëntenraad TopMondzorg

TopMondzorg staat voor goede en veilige mondzorg die elke dag, door onder andere MondzorgPlus wordt geleverd. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze patiënten en cliënten een goed gevoel hebben over de mondzorg die wij verlenen, hechten wij veel waarde aan hun feedback. Deze ontvangen wij onder andere via online reviews en een periodieke patiëntenenquête. Maar hiermee zijn we er nog niet. Om onze zorg- en dienstverlening continu te verbeteren, werkt TopMondzorg momenteel aan de oprichting van een cliëntenraad die de wensen en behoeften van al onze patiënten en cliënten bewaakt.

Lid worden van de cliëntenraad

TopMondzorg is op zoek naar leden voor de cliëntenraad. Bent u bekend met één van de labels van TopMondzorg, geïnteresseerd in de mondzorg en gemotiveerd om de gemeenschappelijke belangen van patiënten en cliënten te behartigen? Dan is lidmaatschap van de cliëntenraad TopMondzorg wellicht wat voor u. In de profielschets kunt u lezen wat er van u als lid wordt verwacht.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de cliëntenraad ontvangen? Bekijk dan de website van TopMondzorg of stuur een mail naar clientenraad@topmondzorg.nl.